10 lucruri pe care nu le știai despre Lilu!

Deși este o persoană cunoscută în țara noastră, Lilu are încă multe secrete pe care nu le cunoaștem. Prezentatoarea Tv a dat curs unei provocări și a dezvăluit, pe contul său de Instagram, 10 lucruri despre ea.

separator

,,De cati ani ma cunoști? Unele dintre voi ma știu de 10 ani, cineva de 5, altcineva de câteva luni. Vreau sa va spun unele lucruri despre mine, astfel sa răspund la multe dintre mesajele pe care le primesc:

🌸 numele meu din certificatul de naștere e Lilia Ojovan, majoritatea ma știți drept LILU, de când sunt căsătorită in acte sunt Lilia Roșca

🌸 Am 170 și 50 de kg … de vreo 10 ani in aceasta greutate ma mențin. Nu țin diete, nu ma înfometez. Am noroc de gene bune și metabolism “harnic”
🌸 am diploma de jurnalist 👌🏻 in 2008 am absolvit Universitatea de Vest din Timișoara

🌸 am doua fetițe 👩‍❤️‍👩 Amelie și Teia – diferența dintre ele e de 3 ani

🌸 prima data am văzut marea la aproape 19 ani.
🌸 primul job pe care l-am avut – promoter – adică îmbarcăm haine ale brandurilor si propuneam spre degustare sau ofeream cadouri din cadrul campaniilor de promovare prin supermarketuri
🌸 primul job in TV a fost la MuzTv – acolo l-am cumoscut pe cel care mi-a devenit soț și tatăl fetițelor mele.

🌸 ambele fetițe le-am născut prin cezariana, cu toate ca mi-am dorit tare tare mult sa nasc natural.
🌸 am alăptat câte 1 an și 4 luni pe fiecare Ce alte lucruri vreți sa mai aflați despre mine? #liluojovan #lilustyle #outfitoftheday #pleatedskirt #travelblogger”, a dezvăluit Lilu.

alte Articole interesante