13 soluții antiacnee într-o singură pastilă

Vârstă, soarele, stresul, regimul alimentar, mediul – toate lasă urme, în primul rând, pe ten. Chiar și un mic dezechilibru hormonal poate provoca o secreție mai abundentă de sebum, iar acest lucru irită pielea și duce, inevitabil, la acnee.

separator

Petele, punctele negre, coșurile sunt coșmarul a 4 din 5 adolescenți, dar și a 25 la sută dintre maturi. De aceea, specialiștii de la laboratorul francez 3C Pharma, cu 26 de ani de experiență în serviciul sănătății, au creat pastila ce înlătură imperfecțiunile cutanate.

Este vorba despre Sebactase, un supliment alimentar din ingrediente exclusiv naturale, creat în baza unei formule unice din 13 principii active, adaptată pentru necesitățile oricărui tip de piele. Componentele nu doar reglează secreția de sebum, dar au și proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii.

Astfel, Sebactase conține vinețică, ce reglează producția de sebum, iar vitamina A și zincul contribuie la menținerea pielii normale, vindecă rănile și sporesc imunitatea. Un alt component activ este urzica, ce previne roșeața, apariția coșurilor și înlătura imperfecțiunile cutanate.

Suplimentul alimentar este bazat pe plante ce aduc doar beneficii tenului, cum ar fi extractul de brusture, salvie, cimbru sau ulei esențial de lavandă. De asemenea, vitaminele A, B3, B5, B2 și B8 ajută la repararea celulară, produc keratina, ce protejează tenul și contribuie la eliminarea toxinelor din organism.

O pastilă de Sebactase pe zi, administrată cu un pahar mare de apă, ajută tenul să scape de acnee. Potrivit specialiștilor francezi, pentru un efect de durată, suplimentul poate fi administrat chiar și 90 de zile. Întrucât este bazat pe componente naturale, acesta nu are contraindicații.

Suplimentul alimentar Sebactase se utilizează în complex cu o alimentație diversificată și un mod de viață sănătos. Pentru un efect rapid, evitați situațiile de stres și expunerea la soare, care sporesc acțiunea factorilor declanșatori ai acneei.

Poți comanda preparatul Sebactase online pe farmacie.md. De asemenea, îl poți procura în rețeaua de farmacii Elody.

alte Articole interesante