4 motive importante pentru care merită să participi la Forumul pentru femei Selfmade WOMAN, organizat de KMB Moldova

Ești pregătită pentru un weekend activ, dar util și relaxant în același timp? KMB Moldova te invită la cel mai important eveniment pentru dezvoltarea personală din această iarnă!

separator

Forumul Selfmade Woman este locul în care vei întâlni femei faimoase, instruire și un mare izvor de inspirație pentru îndeplinirea dorințelor tale. Îți vei dori, mai mult ca sigur, să fii alături de organizatori la evenimentul Selfmade Woman.

Iată care sunt motivele:

1. Schimbare și dezvoltare – te-am intrigat? Forumul Selfmade Woman este dedicat femeilor care nu se tem de schimbare și sunt mereu în căutarea de sine și tind spre dezvoltarea personală.

2. Armonia în toate aspectele vieții este prioritatea Ta!

Programul „Selfmade Woman” conține elemente care abordează bazele vieții fiecărei femei: vom vorbi despre obiectivele, visurile și dorințele tale, despre valorificarea talentului, ascensiunea în carieră și afacerea ta și, bineînțeles, despre relațiile într-o familie, relația cu un bărbat și cu lumea din jurul tău.

3. Prețuiești relațiile utile și constructive, iar oamenii activi și talentați te inspiră!

Forumul Selfmade Woman este o platformă excelentă pentru networking. Aici veți găsi oameni care îți împărtășesc aceleași valori și idei, vei avea susținere și energie din partea participanților, mereu aceiași – cu priviri arzătoare și planuri mari.

4. Esti pregatită să dai viață obiectivelor ambițioase? Ai multe planuri, dar nu știi de unde să începi sau nu poți decide care este primul pas în relizarea obiectivelor tale? Forumul Selfmade Woman – este primul pas spre visul tău! Îți vine să crezi că dorințele tale sunt la un pas de a fi realizate?

Îți propunem să faci cunoștință cu speakerii evenimentului:

1. Lena Adamova – Doctor în drept, cronicar, blogger, lector, autor de articole privind psihologia relațiilor, psiholog practic, mediator, mamă iubitoare.

2. Dontu Alla – Director al companiei YOUBESC Creative Institute și producător de muzică, dedicată deplin pasiunii sale. Alla este, de asemenea, o minunată soție și mamă.

3. Irena Pocladova – Managerul lanțului de restaurante Oliva, un lider de succes al unei echipe numeroase, fiind în același timp o soție și o mamă iubitoare!

4. Alexei Chișlaru – Manager experimentat și consultant profesionist în domeniul managementului afacerilor. Tată a trei copii minunați, co-fondatorul Clubului Părinților Conștienți (Клуба Осознанных Отцов).

Detalii despre eveniment:

Data: 26 ianuarie 2019, de la 19:00 la 22:00. Înscrierea participanților începe la ora 18:30.

Locația: V-Continental, bulevardul Dmitrie Cantemir 5/4.

Înregistrează-te accesând link-ul următor: https://selfmadewoman.kmb.md/

Date de contact: telefon 067482067 (Marina); pagina de facebook  a evenimentului: Женский форум – Selfmade WOMAN

alte Articole interesante