400 de covoare cu reducere specială de 40% la 40 de ani Floare Carpet SA! Bucură-te de surprize și premii valoroase!

Bucură-te de surprize, reduceri și premii valoroase oferite de Floare-Carpet SA cu ocazia celor 40 de ani de activitate a companiei!

separator

Floare-Carpet serbează 40 de ani împreună cu voi – cei care apreciați confortul, calitatea și căldura covoarelor Floare-Carpet și oferă 400 de covoare cu reducere specială de 40% de la Floare-Carpet SA și garantat 15% la toate covoarele!

Floare-Carpet împărtășește bucuria și își alintă clienții cu surprize plăcute!

Timp de o lună de zile, din 18 Octombrie pănă pe 18 Noiembrie 2018 oferim reduceri de -40% la 400 de covoare cu ocazia celei de-a 40-a aniversări, iar la toate covoarele primiti garantat -15% reducere.

Pentru cei mai norocoși, Floare Carpet oferă PREMIUL MAREO VACANȚĂ DE CRĂCIUN LA POIANA BRAȘOV pentru familia ta!

Astfel, cei care achiziționează un covor în perioada 18 Octombrie -18 Noiembrie 2018 intră automat în tombola aniversară cu premiul mare și alte 40 de premii valoroase: cuptor cu microunde, combina de bucătărie, oală sub presiune, storcător de fructe, mașină de copt pâine, mixer, blender, aspirator, fier de călcat, cântar de baie și multe altele …!Toți cumpărătorii vor primi Carduri cu Reducere de -10% în magazinul Floare-Carpet, situat pe Grădina Botanică 15.

Extragerea premiilor va avea loc pe 18 Noiembrie.

Grăbiți-vă, stocurile sunt limitate! Magazinul Floare-Carpet vă așteaptă cu drag!

Vezi covoarele Floare-Carpet pe  www.floare-carpet.md sau accesează pagina de facebook fb.com/covoareeco/

alte Articole interesante