5 adevăruri dure pe care vreau să i le spun amantei soțului meu!

Mi-am dorit de foarte mult timp să compun această scrisoare pentru amanta soțului meu (acum fostul sot). De multe ori mi-am imaginat conversația pe care aș fi avut-o cu ea dacă ne-am fi întâlnit. Ne-am trimis corespondente imediat după ce am aflat de aventură, dar atât. Acum, când sunt bine, împăcată și am terminat-o de tot cu căsnicia mea, mă simt capabilă să exprim tot ce simt cu adevărat. Iată câteva dintre lucrurile pe care aș dori ca ea să le știe:

separator

Îți mulțumesc că ai fost un catalizator

Îți mulțumesc la modul cel mai sincer și din toată inima. Dacă nu aș fi aflat despre aventură, aș fi rămas blocată în continuare într-o căsnicie nefericită și lipsită de dragoste. O căsnicie care mă făcea să mă simt mică și să mă comport ca o versiune mai slabă a mea. Poate că nu trăiesc la fel de multă bucurie atunci când mă gândesc la viața mea personală, cum trăiesc în ceea ce privește cariera. Dar în esență, ai fost catalizatorul pentru multe lucruri minunate.

2. Îmi pare rău dacă te tratează cum m-a tratat pe mine

În primul rând, îmi pare rău pentru schimbul de replici dure pe care le-am avut. Dar, mai important, sper că tu ești capabilă să experimentezi o latură mai bună a lui. Știu ce eu și celelalte femei înaintea mea au simțit. Acum, că am o viziune clară despre cine este el, simt compasiune față de tine, cu atât mai mult dacă ești martoră chiar și a unui dram din acest comportament.

3. Meriți mai mult

Pari a fi o fată inteligentă, cu mult potențial. Nu pot decât sa-mi imaginez, că în această etapă a vieții tale, încerci să te descoperi. Vreau să știi că meriți mai mult, mult mai mult. El este incapabil să se dăruiască altcuiva și crede-mă, nu va fi diferit nici în ceea ce te privește.

Cum mi-a salvat amanta căsnicia!

4. Femeile ar trebui să se sprijine reciproc

Este evident că, deși ți-am mulțumit pentru ce ai făcut, cred în continuare că ai avut un comportament josnic. A avea o relație fizică și emoțională cu bărbatul altei femei nu este demn de o femeie adevărată și nici nu e bine. Este și așa destul de greu în ziua de astăzi să păstrezi o relație pentru o perioadă lungă de timp, cu atât mai greu când cineva intervine. Te îndemn cu mare convingere să nu mai faci acest lucru altei femei și sper să nu ți se întâmple niciodată ție.

5. Poți să alegi întotdeauna

Într-unul din schimburile noastre mi-ai spus : “am încercat să fug de acest lucru, dar în mod evident nu m-am străduit îndeajuns de tare”. Adevărul este că întotdeauna ai posibilitatea de a face o alegere și a lua o decizie înainte ca orice să se întâmple. Este alegerea noastră cum vrem să fim percepuți și cum ne comportăm. Indiferent cât de mult ai “încercat” să fugi de el, tot ai ales să te implici cu un bărbat însurat. A fost alegerea ta și trebuie să-ți asumi responsabilitatea pentru propriile acțiuni. Sper că în viitor vei face alegeri mai bune în ceea ce privește impresia pe care dorești să o lași celorlalți, deciziile pe care le vei face și modul în care ele vor afecta viețile altora.

Știu că trecutul nu poate fi șters și toți avem ceva de învățat din el. Mi-am recăpătat conștiința de sine, am o idee mai clară asupra valorii mele ca om și știu că există lucruri pe care le-aș fi făcut diferit dacă aș putea să dau timpul înapoi. Dar nu pot. Tot ce pot să fac este să merg înainte. Sper ca și tu să fi învățat din aventura aceasta și acum să îți trăiești viața cu mai multă grație, demnitate și altruism.

kudika.ro

alte Articole interesante