5 sucuri naturale care îți redau strălucirea tenului

Fructele sunt pline de nutrienți, compuși cu acțiune antioxidantă, minerale, dar și apă. Consumând cu regularitate fructe și fructe de pădure, pielea va avea mai multă strălucire și hidratare. Sucurile naturale luptă împotriva radicalilor liberi, care distrug celulele epidermei, iar remediul pentru această problemă îl vei găsi într-un pahar cu suc de fructe bogat în antioxidanți.

separator

Obișnuiește să consumi fructele zilnic, atunci când sunt în sezon, așa cum te speli cu apă rece pe față dimineața.

Sucul de fructe de pădure

Fructele de pădure (coacăze, afine, mure) au cea mai mare cantitate de antioxidanți dintre toate fructele. Sucul lor este un plus  de energie pentru piele așa că nu ezita să îl bei cât mai des. Pentru că sunt fructe pe care nu le găseșți tot timpul anului profită de ele la sfârșitul verii și pune deoparte și pentru la iarnă, în congelator. Dacă sucul nu îți place, poți folosi fructele de pădure în iaurt, dulcețuri sau sosuri.

Sucul de pepene glaben

Pentru o piele strălucitoare ai nevoie de multă vitamina C. O vei găsi în sucul proaspăt de pepene galben care are și vitamina A, cea responsabilă pentru refacerea celulelor pielii. În loc de un desert dulce, pregătește-ți un pahar cu suc de pepene. Are puține calorii și energizează organismul.

Sucul de piersici

Sucul de piersici crud este o sursă bogată de minerale, cum ar fi fier, calciu, zinc, mangan, magneziu și sulf. Este, de asemenea, conține diferite vitamine, cum ar fi A, B1, B2, B9 și C. Unul dintre beneficiile majore pentru sănătate ale sucului de piersici este efectul pe care îl are asupra pielii. Este o sursă buna de vitamina C, care este utilizată în majoritatea produselor pentru a îmbunătăți tonusul pielii, textura și elasticitatea. Piersicile pot fi, de asemenea, aplicate direct pe piele pentru a scăpa de pete, coșuri, cicatrici și acnee.

Sucul de struguri

Nu e vorba despre vin sau must, ci despre sucul pe care poți să îl prepari repede acasă și să îl bei imediat. Alege variantele de struguri negri pentru un aport maxim de antioxidanți și pe cei galbeni pentru conținutul mare de fier. Te vei alege, astfel, cu o piele mai tânăra și mai puțin obosită.

sursa

alte Articole interesante