6 motive pentru care sânii mici sunt considerați extrem de atractivi

Cele mai multe femei, cu sânii mici, se simt complexate pentru că nu au fost înzestrate cu un bust generos. Dacă te numeri printre acestea, nu ai niciun motiv întemeiat pentru care să nu îți iubești această parte a corpului. Află câteva lucruri curioase despre sânii de mici dimensiuni!

separator

1. Sânii mici au forme mai frumoase şi îşi păstrează aspectul tineresc până la vârste înaintate, oferind impresia că anii nu şi-au lăsat amprenta prea mult asupra corpului. Poate că fetele nu îi apreciază prea mult atunci când sunt foarte tinere, însă odată cu trecerea timpului, îşi vor da seama cât de sexy sunt.

2. Femeile care au sânii mici arată mai slabe şi au pielea mai tonifiată.

3. Decolteul de dimensiuni mici este apreciat şi în dormitor, în timpul sexului. Cei mai mulţi bărbaţi au declarat că sânii mici îi excită.

4. Tot la capitolul sex, se consideră că posesoarele sânilor mici se simt mai bine în pat. Cercetătorii au demonstrat că sânii mici sânt cu 24% mai sensibili la stimulare faţă de cei mari.

5. Sânii mici arată grațios chiar şi atunci când stau în anumite poziţii sexuale care i-ar face să atârne în cazul celălalt.

6. Femeile  cu sânii mici pot să poarte piese vestimentare cu decolteu adânc fără să ofere impresia că sunt vulgare. Din contră, ele vor fi extrem de seducătoare, aşa că nu trebuie să îşi facă vreo problemă în acest sens.

sursa

alte Articole interesante