6 trucuri ca să te transformi în amanta perfectă

Iată câteva aspecte simple pe care trebuie să pui accentul dacă vrei să reaprinzi călcâiele partenerului și să-ți resuscitezi viața sexuală!

separator
53ad307d64db2_53ad307d64ded

1. Fii deschisă la experiențe noi

Oricât de absurde sau nerealiste ți se par unele dintre fanteziile pe care ți le insiră uneori, este recomandat să fii deschisă la acest tip de discuții. Nu înseamnă că trebuie să le și puneți în practică, însă este important să vadă că nu ești reticentă la astfel de subiecte.

2. Fii spontană și creativă

Renuntați la locurile „clasice” în care se desfașoară partidele voastre de amor: dormitor, baie etc. și testați și spații mai puțin convenționale: bucătărie, lift, spații publice etc.

images (2)

3. Renunță să fii egoistă în pat

Pune și nevoile lui pe primul plan și vei avea parte de experiențele ferbinți pe care le aștepti în dormitor.

4. Cunoaste-ți mai bine corpul

Explorează-ți corpul și află-ți punctele erogene. Nu te sfii să te autostimulezi (masturbezi) ori de câte ori ai ocazia. Nu este o dovadă că partenerul tău nu îți oferă suficientă plăcere, ci doar o modalitate de a-ți explora și cunoaște mai bine corpul.

5. Fii expresivă în pat

Dă-ți frâu emoțiilor și trăirilor în timp ce faceți sex. Exprimă-te verbal și gestual de fiecare dată când partenerul tău își atinge o zonă sensibilă sau un punct erogen. Nu doar că te vei simți mai bine, dar îl vei ajuta și pe el să afle care sunt trucurile, atingerile și mișcările care te aduc mai ușor pe culmile orgasmului.

6. Ai grijă de aspectul tău

Folosește-ți atuurile fizice pe care le ai: sâni, picioare sexy etc. și pune-le în evidență ori de câte ori faceți sex. Apelează la efectul incendiar al unei lenjerii seducătoare, la un ulei de corp cu arome afrodiziace și ai grijă să îți menții greutatea în limite cât mai normale.

Sursa 

alte Articole interesante