7 vedete frumoase care își urăsc corpul!

Sunt celebre, carismatice și au siluete frumoase

separator
. Femeile le invidiază, iar bărbații se visează alături de ele. Cu toate acestea, vedetele de la Hollywood spun că au complexe.

Scarlett Johansson a fost ani la rând desemnată cea mai sexy femeie din lume, însă ea spune „că nu este prea remarcabilă” și că nu este mulțumită de picioarele ei „scurte” și de fața „pufoasă”. „Am un corp ok, dar nu îmi plac coapsele mele și nici abdomenul”, se plângea vedeta.

Jennifer Lawrence s-a plâns că are sânii inegali. O „deranjează” atât de tare, încât aproape mereu poartă rochii decoltate.

Nicole Kidman arată ca o zeiță de porțelan: picioare lungi și zvelte, chip întinerit cu ajutorul botoxului, abdomen plat. Dar se pare că asta nu este suficient pentru actrița australiană. „Cred că am un corp de băiat. Mi-ar plăcea să am forme mai voluptoase”, spune Nicole.

Până și cel mai hot model al momentului are nemulțumiri. Cara Delevingne ar vrea să își dea silueta suplă pe una cu forme mai armonioase, mai rotunde.

Jennifer Lopez tot spune că are fundul mare, însă și-l expune în toate pozițiile și din toate unghiurile.

Și frumoasa Cheryl Cole se plânge de ceva. „Nu-mi plac picioarele mele”, spune vedeta britanică, în sensul că este nemulțumită de lungimea lor. „Dacă îmi pun ceva mai lung pe mine, le acopăr de tot”, spune Cheryl.

Cameron Diaz este frumoasă, atletică și carismatică. Bărbații o doresc, femeile vor să arate ca ea. Dar ea…ar vrea să fie mai voluptoasă.

Nici Kristen Stewart nu este în totalitate mulțumită de felul în care arată. „Nu îmi place dimensiunea urechilor mele și sunt cam slăbănoagă”.

Sursa

alte Articole interesante