9 piese potrivite în garderoba oricărei femei! Sfaturi de la bloggerița Cristina Gheiceanu

Cum să arăți stilată atunci când nu îți poți permite să ai în garderobă mai multe haine, genți sau pantofi? Bloggerița Cristina Gheiceanu vine cu sfaturi utile și dezvăluie care sunt, în opinia sa, cele 9 articole norocoase pe care orice femeie ar bine să le aibă în garderobă, pentru a arăta mereu bine și a putea crea combinații clasice, cu gust și stil.

separator

,,În mare parte o garderobă formată din culori pastelate sau nude, mereu va arăta chic și va fi foarte ușor de combinat, dezvăluie Cristina Gheiceany pe blogul său. Iată 4 ținute, pe care le puteți crea cu fiecare din piesele alese și unde, online, puteți găsi ceva asemănător.

1. Cămașa albă

,,Când vorbesc despre cămașă albă, am în vedere o cămașă largă, nicidecum cea care ne duce cu gândul la școală. O cămașă pe care să o țineți mereu călcată și de un alb imaculat, pe care, apropo, o puteți găsi și în magazinele pentru bărbați. Vă poate fi de mare ajutor și poate avea un efect amețitor dacă e combinată cu o pereche de blugi, ori poate cu o fustă, ori poate punem un pulover deasupra. Iată câteva combinații superbe în care cămașă albă este subiectul cheie”.

2. Sacou maro sau bej

,,Un sacou maro în garderoba, o să va fie de mare folos. E o culoare care dă bine cu aproape orice și arătă mereu cu gust. Important să gășiți un sacou din stofă dura, care să va vină că turnat. Dacă îi mai puneți și o centură la mijloc, în general, veți crea o ținută de neuitat. Îl puteți purta și cu o cămașă albă. Numai uitați-va ce bine arată! Iată câteva exemple de combinațîi și un pic mai jos, câte ceva ce am găsit prin magazinele online.

3. Helancă maro sau albă

,,Puteți crea o multitudine de ținute cu ea și va arătă mereu stilat, simplu și elegant. Iată câteva exemple… și mai jos unde găsim așa ceva online”.

4. Pantaloni la dungă maro sau gri

,,Acest gen de pantaloni trebuie să vină un pic largi pe voi, pentru un efect mai stilat. Arată perfect cu o pereche de teniși albi și la fel de bine cu niște pantofi ori sandale pe toc”.

5. Blugi albaștri cu talie înaltă

,,Când vorbesc de blugi, vorbesc despre o pereche de blugi care parcă au fost croiți pe voi. Deci, măsurați, măsurați până gășiți perechea perfectă. Va rog să nu luați blugi cu talie joasă. Pe lângă faptul că scurtează picioarele ori de câte ori va așezați, se ivește și o bucată de burtică, ori se vede tot spatele”.

6. Rochie din satin pe bretele

,,Această rochie poate fi purtată cu un tricou desubt, cu un pulover sau sacou deasupra sau pur și simplu luați niște sandale pe toc și veți străluci. De preferat să aibă o culoare pastelată. Iată câteva idei”.

7. Un palton în culoare neutră

,,V-aș propune să evitați paltoanele strânse pe corp și să mergeți pe croieli lejere și pline de stil. Eu dau preferință paltoanelor cu brâu”.

8. Încălțămintea de bază

,,Aici v-aș propune o pereche de pantofi fără toc, niște ghete albe simple și o pereche de sandale nude. Având aceste 3 tipuri de încălțăminte, în garderoba, sunteți că și salvate. Iată ce va propun eu”.

9. Geantă maro

,,O geantă maro, o să meargă la toate, și la ținuta albă, și la o ținută nude, și la o ținută neagră. Deci, investiți într-o geantă maro superbă și va veți completă ținută cu cel mai tare accesoriu. În dependență de meseria pe care o aveți, va alegeți și dimensiunile genții”.

,,Iată cu aceste piese de baza puteți crea nenumărate ținute, doar combinând-ule între ele. Va garantez că veți arătă mereu bine, fără a avea garderoba plină de haine, genți și pantofi, în cazul în care nu vi le permiteți. O dată ce aveți aceste elemente cheie, puteți trece încet la mai multă culoare, dacă simțiți că va lipsește”, ne asigură bloggerița.

Tu ce părere ai despre sfaturile menționate?

alte Articole interesante