A recunoscut că e homosexual. Află vedeta care a uimit presa

imagesZilele trecute, Justin Bieber a recunoscut ceea ce mulţi bănuiau deja, este gay şi spune că e mândru de orientarea lui sexuală.

separator

„M-am temut de reacţia fanilor mei şi de influenţa pe care această veste o va avea asupra lor. Dar după o lungă perioadă de gândire am decis că a venit timpul să fiu sincer cu ei. Fanii mei au crescut odată cu mine şi consider că acum sunt pregătiţi să ma înţeleagă. Poate unii din ei chiar se vor regăsi în povestea mea. Sunt homosexual şi nu îmi e ruşine de asta”, a declarat Justin Bieber.

Deși până de curând a avut o relaţie cu frumoasa Selena Gomez, Justin spune că a fost o încercare de a se convinge pe sine însuşi că nu este gay. Însă, după spusele lui, relaţia de durată cu o fată nu a făcut decât să-i confirme care sunt adevăratele lui preferinţe. Mama lui Justin, Pattie Mallette, a spus că ştia despre orientarea sexuală a fiului şi că o acceptă.

Se pare că Justin Bieber a luat decizia să recunoască faptul că este gay după o discuţie lungă cu Elton John, care la rândul lui este homosexual.

alte Articole interesante