Accesul pe un teren de floarea-soarelui a fost interzis din cauza amatorilor de selfie-uri

O fermă din Hamilton, Ontario, a fost închisă după ce mii de oamenii au vrut să se fotografieze cu recolta de floarea-soarelui. Proprietarul domeniului a spus că din cauza haosului creat de mulţime, fotografii amatori nu vor mai putea avea acces anul acesta, şi poate niciodată.

separator

Ferma pitorească are multe rânduri pline cu floarea-soarelui şi este o adevărată explozie de culoare. Câmpul galben este gigantic şi a devenit „prada” fotografilor amatori. Atât de mult încât, proprietatea a fost invadată de turişti care doreau să se pozeze.

Proprietarul Barry Bogle a spus că oamenii veneau să facă poze încă din 1969, când ferma s-a deschis pentru prima dată. Dar, după un weekend agitat marcat de haosul din trafic, acesta a decis să o închidă pentru restul anului.

El a declarat că „oamenii veneau din fiecare colţ al fermei şi au invadat terenul, astfel nu am mai avut control asupra proprietăţii”. Bărbatul a mai spus că „vom ţine închis anul acesta şi nu avem în plan sa redeschidem”. Poliţia din Hamilton a trebuit să închidă, la un moment dat, autostrada şi sa dirijeze traficul, iar Bogle a declarat că „erau o mulţime de maşini, peste 7.000, care s-au oprit complet peste patru kilometri”.

Unii dintre vizitatori au invadat efectiv proprietatea care aparţine familiei din 1874. Ei nu au mai plătit taxa de acces de 7,50 de dolari, iar mai multe persoane au distrus bune părţi din recoltă, în timp ce căutau un loc bun pentru selfie-uri.

sursa

alte Articole interesante