Accident grav, produs în România. Un moldovean a ajuns în comă la spital, iar soția sa însărcinată a fost rănită

În urma accidentului au fost rănite trei persoane, printre care și o femeie însărcinată. Șoferul care a produs accidentul a rămas încarcerat între fiarele mașinii. Accidentul a avut loc pe DN 2, pe raza localității Vadu Moldovei, pe fondul vitezei și carosabilului umed, luni dimineața, raportează informatiata.ro.

separator

mare_j6zpjcr13329

Cele două autovehicule au intrat în coliziune. Mașina în care erau doi soți din Republica Moldova a intrat pe contrasens într-o curba, numai că acolo a fost lovita în plin de o dubită. j6zpjcr13329_3În urma impactului extrem de violent, cele două mașini au fost aruncate în șanturile de pe marginea drumului, fiind grav avariate. Bucăți din autoturisme erau împrăștiate peste tot la fața locului. Dubita s-a oprit în gardul unei case. j6zpjcr13329_1

j6zpjcr13329_4Femeia însărcinată a fost scoasă de localnici, însă ssoțul acesteia a rămas încarcerat și a fost scos dintre fiarele masinii de către pompierii de la Descarcerare.

Cei doi soți au fost transportati de urgenta la Spitalul Județean Suceava. Moldoveanul, în vârstă de 34 de ani, este în comă de gradul trei, cu leziuni grave la cap iar femeia însărcinată, de 27 de ani, este și ea rănită însă în stare stabilă. Șoferul dubitei a fost și el rănit, nefiind în stare gravă.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. Ei au întocmit dosar de cercetare pentru infracțiunea de vătămare corporala din culpă.

alte Articole interesante