În acest weekend, vino împreună cu copiii la ,,Yardsale! Fluturi în stomac!”. Iată ce surprize te așteaptă la eveniment!

Un eveniment organizat în acest weekend, duminică, pe 16 iulie, în curtea Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală îi așteaptă pe adulți și copii, pentru a petrece o zi minunată în parcul răcoros și umbrit al vivariului! Bună dispoziție, muzică, băuturi răcoritoare și gustări delicioase, o colecție impresionantă de fluturi, târg de haine, galerie de artă, dar și multe alte surprize te așteaptă la ,,Yardsale! Fluturi în stomac!”.

separator
19679025_1584443254899250_8302229992629715470_o

Există mai multe motive pentru care să mergi la eveniment. Organizatorii îți promit cumpărături reușite, bucate delicioase, muzică bună, fotografii colorate și multe zâmbete!

În cadrul programului:

– Parcul răcoros și umbrit al vivariului
– Sălile entomologice ale muzeului
– O colecție impresionantă de fluturi
– Street-food
– Limonade revigorante și sangria
– Locații foto înaripate
– Galerii de artă pe aleile din curtea muzeului

– Lichidare de stoc la diferite piese din garderobă
– Vânzarea articolelor și decorațiunilor designerilor autohtoni
– Workshop-uri (împletirea coronițelor de flori, decupaj în lemn, confecționarea ierbariilor din ipsos)
– Bazin magic pentru cei mici și o grădiniță pentru copii

Biletul de intrare la eveniment este de 50 lei! Se achită 10 lei la intrarea în Muzeul de Etnografie, în care  puteți să vă pierdeți prin sălile răcoroase și să studiați expozițiile, după care urmează să ieșiți în curtea muzeului și astfel puteți ajunge la eveniment, unde achitați 40 lei. Totodată, veți obține acces gratuit la vivariu!

Mai multe detalii puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

alte Articole interesante