Actorul Dwayne Johnson a devenit tată pentru a treia oară

Actorul a devenit tată pentru a treia oară, după ce iubita sa, Lauren Hashian a născut al doilea copil al cuplului. Fostul „wrestler profesionist” mai are două fetițe, dintre care una în vârstă de 16 ani din prima căsătorie a acestuia.

separator

Anunțul a fost făcut publica chiar de Johnson, printr-o fotografie postată pe rețelele de socializare, care era însoțită și de un mesaj. Mai mult de atât, acesta a menționat că este binecuvântat și mândru de a fi adus pe lume încă o fată puternică.
„Am ceva de spus pentru bărbații înțelepți: este important să fii alături de femeia ta atunci când ea naște. Să o susții cum poți… ținând-o de mână, de picioare, să faci orice îți stă în putință. Dacă vrei totuși să afli cât de puternică este o femeie, trebuie doar să fii alături atunci când copilul tău este născut. Este un moment care îți dă viață, iar respectul și admirația pentru mamă nu va avea limite”, a scris actorul.

Dwayne Johnson a devenit unul dintre actorii care figurează pe lista celebrităţilor cu cele mai mari încasări la Hollywood și asta datorită în principal graţie evoluţiei sale spectaculoase din filmele francizei „Fast and Furious“.

Sursa

alte Articole interesante