Actorul Richard Gere a devenit din nou tată, la aproape 70 de ani!

Actorul Richard Gere este tată, pentru a doua oară, la aproape 70 de ani. El și soția sa, Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani, au devenit, cu doar câteva zile în urmă, părinții unui băiețel, primul copil al cuplului și cel de-al doilea al actorului.

separator
Richard Gere s-a căsătorit în secret. La 68 de ani, și-a luat soție cu 33 de ani mai tânără.

Cel mai nou membru al familiei Gere-Silva s-a născut în New York, „acum câteva zile”, după cum a declarat însuși tatăl lui, dar fericiții părinți nu s-au decis încă asupra numelui. Actorul mai are un fiu, în vârstă de 19 ani, cu fosta sa soţie, actriţa americană Carey Lowell, de care a divorţat în 2016, după o căsnicie de 14 ani.

La rândul ei Alejandra, care l-a cunoscut pe Gere în timp ce era în proces de divorţ de primul soţ, Govind Friedland, mai are un copil în vârstă de șase ani. Dacă Alejandra a ținut un bebeluș în brațe nu cu mult timp în urmă, pentru Richard experiența va fi una destul de solicitantă, pentru că fiul lui din prima căsnicie este deja un bărbat în toată firea și actorul a uitat cu siguranță ce presupune apariția unui bebeluș într-o familie.

sursa

alte Articole interesante