Actrița Aliona Triboi a devenit mămică pentru a doua oară!

Bucurie mare în familia Alionei Triboi, care de curând a devenit mămică pentru a doua oară. Actrița a adus pe lume o fetiță sănătoasă.

separator

Extrem de fericită și împlinită, tânăra mămică a dezvăluit primele detalii despre naștere. Mama și fiica se simt foarte bine. Nașterea a avut loc la maternitatea Spitalului nr. 1 din Capitală. Părinții i-au ales micuței numele Eleonor.

Eleonor s-a născut cu o greutate de 2.450 kg și înălțimea de 49 de cm. La naștere a asistat și soțul actriței, actorul Genadie Gîlcă, iar surioara mai mare, Ruxanda, în vârstă de 5 anișori, abia așteaptă să își țină surioara în brațe și să se joace cu ea.

„Suntem foarte fericiți. Ghenadie a asistat la nastere. A rezistat destoinic de la început până în momentul în care a luat fetița în brațe. Ruxanda și-a asumat deja rolul important de soră mai mare. Dacă în cazul primei nașteri, circumstanțele au impus nașterea prin cezarină, de această dată am avut parte de o naștere pe cale naturală”, a declarat actrița pentru Unica.md.

Tânăra mamă ne-a mai dezvăluit că micuța seamănă leit cu tatăl ei și că ambii au ales numele fetiței. Mama și fiica au fost ieri externate, sunt perfect sănătoase și se bucură de primile zile de maternitate.

alte Articole interesante