Actrița italiană Ornella Muti arată cu 20 de ani mai tânără. Care sunt secretele ei?

La 64 de ani arată ca la 40 sau chiar ca la 35 de ani. Actrița italiană Ornella Muti este adepta frumuseții naturale și rămâne un simbol al frumuseții și naturaleții pentru fanii din întreaga lume. Cum reușește actrița să se mențină în formă?

separator
De-a lungul carierei a jucat în peste 100 de filme, cucerind inimile a milioane de oameni. Ornella Muti a fost căsătorită de trei ori. În timpul căsătoriei cu chirurgul plastician Stefano Piccolo, actrița a născut trei copii: două fiice și un fiu, iar acum se bucură de trei nepoți.

Deși este deja bunicuță, actrița nu își trădează vârsta reală. Ea reușește să arate uimitor datorită stilului său de viață. Actrița efectuează în mod regulat exerciții fizice, nu consumă alcool, iar dieta ei include o mulțime de fructe și legume, în special, țelina.

Ornella Muti este un adversar al chirurgiei plastice și preferă să îmbătrânească în mod natural. Totuși, actrița acordă o mare atenție îngrijirii pielii. În „arsenalul” ei, se regăsesc numai cosmetice naturale, inclusiv produse hidratante și hrănitoare, seruri anti-îmbătrânire și creme pentru pleoape cu cofeină. În plus, actrița apelează la masajul facial și măștile bazate pe kiwi.

De asemenea, încearcă să nu exagereze cu makeup-ul, în viața de zi cu zi preferă produse și rujuri în nuanțe naturale.

,,Pentru mine, armonia cu sine este importantă, aceasta te schimbă uimitor. Frumusețea este ceva ce trebuie hrănit din interior, nu doar din afară. În caz contrar, te transformi într-un ambalaj frumos, fără umplere”, afirmă Ornella Muti.

Actrița sfătuiește să vă înconjurați cu oameni veseli și fericiți, care ar aduce armonie în viața dumneavoastră și vă vor ajuta să rămâneți tineri pentru totdeauna, indiferent de vârstă.    

 

alte Articole interesante