Adela Popescu își face griji înainte de naștere: ,,Oare cum o să ne descurcăm, cu doi?”

Adela Popescu va deveni în curând mamă pentru a doua oară. Fericirea este una mare, dar și grijile o ajung din urmă, ar vrea să mărturisească tânăra mamă. Vedeta este încercată de tot felul de sentimente înainte de marele eveniment, simțindu-se îngrijorată de modul în care se va desfășura nașterea, dar și de momentele următoare, gândindu-se la prima interacțiune a celor doi frățiori, dar și cum se vor descura cu micuții, având în vedere că și frățiorul este încă foarte mic și are nevoie de atenție și îngrijire – un sentiment pe care probil orice mamă îl trăiește, atunci când diferența de vârstă dintre frățiori este una mică.

separator

Adela Popescu va deveni în curând „mamă de doi”, așa cum singură se intitulează, iar acest gând a cam pus-o pe viitoarea mămică pe gânduri. Deoarece viața de mămică nu este tocmai ușoară, mai ales în momentul în care familia se va mări, Adela își pune tot felul de probleme referitoare la modul în care vor decurge lucrurile. Spre exemplu, vedeta se întreabă dacă ea și partenerul ei, Radu Vâlcan, se vor descurca în noua postură, atunci când vor deveni părinții a doi copii, dar se gândește și la modul în care băiețelul pe care cuplul îl are deja, Alexandru, se va înțelege cu frățiorul lui mai mic.

Astfel, vedeta a povestit pe blogul personal gândurile care o încearcă în această perioadă, de dinainte de naștere.

„De când sunt mamă de doi mă gândesc, inevitabil, la tot felul de lucruri. Oare cum o să se împace? Oare cum o să ne descurcăm? Cum o să fie în vacanță? Cum va fi nașterea? Da, nu vă mint, deși se presupune că acum ar trebui să am puțină „experiență”, tot mă gândesc cu o oarecare teamă la acel moment. Nu zic că am avut cea mai grea naștere, pentru că, Slavă Cerului!, nu am avut complicații, dar tot e ceva acolo, care mă apasă. Mă liniștește însă să știu că îi am pe cei dragi alături: familia mea de 10. Așa cum ați văzut, de cele mai multe ori, fericirea mea vine de la un alt F – familia. Nu aș fi eu fără ei. În majoritatea cazurilor, ei sunt motivul meu de fericire. Nu mi-aș imagina viața altfel. Pentru mine este clar: fericirea este semnul clar al unei vieți depline”, a explicat Adela Popescu pe blog.

sursa: www.adelapopescu.eu

alte Articole interesante