Adevărul despre durerile de ficat!

Ficatul este cel mai mare organ metabolic al corpului uman și la nivelul său au loc zilnic sute de reacții chimice. Acesta funcționează ca un filtru, separă micronutrienții de toxine și asigură o bună digestie prin secreția sucului biliar.

separator

Ficatul folosește ingredientele absorbite, reglează nivelul de glucoză din sânge, sprijină digestia grăsimilor și este responsabil de detoxifierea și eliminarea toxinelor. Însă ficatul trebuie să facă față și multor substanțe nocive, cum niciun alt organ o face. Consumul de alcool îngreunează funcția ficatului, chiar dacă este consumat de doar 2 sau 3 ori pe săptămâna. Nivelul de toxine din organism poate schimbă chiar și culoarea și textură pielii.

O dietă care conține prea multe grăsimi sau una care are prea mult zahăr, de asemenea, exercită o presiune suplimentară asupra ficatului. Consumul de alimente procesate și ambalate, de obicei, umplute cu conservanți, încentinesc funcția hepatică. Chiar dacă chipsurile și alte gustări au gust bun, incluzând arome, coloranți și alte substanțe folosite în producție, acestea vor ajunge în ficat ca toxine.

Administrarea de medicamente, inclusiv cele administrate în mod regulat, cum ar fi hormonii, anticoncepționalele, antibioticele sau remediile împotriva tensiunii arteriale, sunt absorbite și ajung în ficat, acționând inevitabil asupra celulelor hepatice. Toate aceste medicamente pot afecta ficatul și alte organe atunci când sunt metabolizate ușor.

Fumatul și excesele alimentare. Ficatul este un organ pregătit să funcționeze corespunzător atunci când este hrănit în mod regulat, în cantități mici și cu alimente sănătoase.

Acest lucru este important pentru suportul fiziologic nutrițional al ficatului și al organului auxiliar vezica biliară.

Ficatul este un organ care nu doare – acesta este adevărul despre durerile de ficat. Dar, care este cauza durerilor resimțite în partea dreaptă? Durerile de ficat sunt corelate cu afecțiunile care duc la inflamarea ficatului. Printre aceste afecțiuni pot fi ciroza hepatică, hepatita, ficatul gras, insuficiența hepatică.

Cercetătorii au descoperit că există ingrediente naturale care ajută la eliminarea toxinelor și ajută de asemenea la o detoxifiera completă și eficientă.

B!TONIC Terra Liver conține cele 3 ingrediente protectoare ale ficatului:

  • extractul de colină
  • extractul de anghinare
  • extract de turmeric
  • piper negru – care are un efect de promovare a digestiei și mărește semnificativ absorbția curcumei din turmeric, prin biodisponibilitatea sa.

Această combinație protejează ficatul de supraîncărcarea cu toxine și influențele dăunătoare.

Capsulele pentru detoxifierea hepatică curăță în mod natural organismul și contribuie la funcționarea sănătoasă a ficatului. Ingredientele naturale reduc acumularea de toxine în ficat și elimină în tractul digestiv substanțele dăunătoare și produsele metabolice reziduale.

În acest context, este potrivit să îi oferiți o mână de ajutor ficatului și să nu îl lăsaţi singur în faţa atâtor provocări alimentare.

Terra Liver de la Bitonic e tocmai soluţia potrivită – acum cu 10% reducere până pe 10.05.2018!

alte Articole interesante