Administratorii rutelor de microbuze insistă asupra creșterii tarifelor și amenință cu greve

A crescut numărul companiilor de transport care solicită Ministerului Economiei și Infrastructurii să crească tariful pentru transportul regulat de călători.

separator
Transportatorii au emis o altă scrisoare de solidaritate în care a declarat că, dacă cererile lor nu ar fi ascultate, vor intra în grevă, transmite point.md.

„Numărul companiilor de transport care solicită Ministerului Economiei și Infrastructurii să crească tariful pentru transportul regulat de pasageri a ajuns la 69. Adăugăm o scrisoare de solidaritate cu cererea inițială din 20 august 2019, care afirmă că ignorarea acestei cerințe va duce la greva transportatorilor. În acest moment, ministerul a răspuns că ne vor convoca în curând pentru a discuta „aspectele preliminare” legate de problema tarifelor ”, se arată în scrisoare.

Reamintim că anterior companiile de transport private care dețineau microbuze, au solicitat o creștere a tarifelor. Ajustarea prețurilor, potrivit proprietarilor de microbuze, este asociată cu neprofitabilitatea acestui tip de transport în minucipiul Chișinău.

alte Articole interesante