Afacerile de succes din Moldova sunt aşteptate cu mult interes de consumatorii români

Povestea de succes a celei mai populare metode de slăbire, modelare și tonifiere, testată pe scară largă în Republica Moldova, a ajuns şi peste Prut.

separator

După 17 ani de activitate, timp în care peste 60 000 de moldovence au practicat metoda Unica şi pot confirma efectele benefice care le-a avut acest program asupra siluetei și sănătății lor, Unica Sport se extinde şi în România.

“Începând din luna iunie 2016, în Bucureşti va fi deschisă prima sală Unica Sport, care va funcţiona conform aceloraşi principii de modelare corporală. Am selectat cei mai buni profesionişti în domeniul sportului din Republica Moldova şi România. Astfel, intenţionăm să deschidem atât filiale proprii, cât şi să oferim potenţialilor parteneri posibilitatea să se alăture reţelei Unica Sport în România, prin intermediul francizei.”, ne-a comunicat Galina Tomaş, Directorul General Unica Sport.

Pentru că este sigură de valoarea serviciilor pe care le oferă şi de profesionalismul echipei, ea este convinsă că succesul îi este garantat.

“De fapt, la cerinţa mai multor femei din România, care au aflat despre rezultatele frumoase obţinute de femeile noastre în sălile Unica Sport, am decis să extind afacerea. Cred că misiunea de a promova un mod sănătos de viaţă nu are hotare şi este bine primită oriunde în lume.”, a mai adăugat Galina Tomaş.

Conform Ziarului Financiar din România, „românii pun mare preţ pe modul sănătos de viaţă, pe o alimentaţie corectă şi, respectiv, pe felul cum arată“. Iar Unica Sport este enumerată ca făcând parte din brandurile moldoveneşti de mare succes, care i-au cu asalt şi piaţa din România.

Vezi articolul “Made in Republica Moldova: cine sunt antreprenorii şi brandurile care au trecut Prutul”, publicat de Ziarul Financiar.

alte Articole interesante