A ajuns atât de sărac, încât a fost nevoit să-și vândă propriul câine pentru a supraviețui! Povestea de viață a unui dintre cei mai remarcabili actori de la Hollywood

Este vorba despre  Sylvester Stallone, unul dintre cei mai cunoscuți și bogați actori de la Hollywood. Acesta a trecut prin multe încercări în viață, până a ajunge cel de astăzi. 

separator

La începutul carierei sale, însă, Stallone era doar un amator care încerca să dea lovitura în industria filmului. Acesta a ajuns, la un moment dat, atât de sărac încât a trebuit să vândă bijuteriile soției sale pentru bani de mâncare și întreținere. Lucrurile au degenerat ulterior și mai mult, actorul ajungând să doarmă pe străzi. Și-a petrecut trei nopți într-o autogară din New York.De departe cel mai umilitor moment din viața sa a fost cel în care a fost nevoit să își vândă propriul câine unui străin de pe stradă întrucât nu își mai permitea să îl hrănească. Suma pe care a primit-o în schimbul său a fost de 25 de dolari, iar Stallone a plecat de lângă animalul său de companie în lacrimi. Două săptămâni mai târziu, a vizionat un meci de box între Mohammed Ali și Chuck Wepner, iar acest lucru l-a inspirat să scrie scenariul pentru faimosul film Rocky’. L-a redactat în numai 20 de ore și a hotărât să-l vândă. A primit o ofertă de 125.000 de dolari, însă acesta avea o singură doleanță: să joace chiar el rolul protagonistului. Din păcate, reprezentanții studioului l-au refuzat, ei dorind să ofere rolul unui adevărat star’. Mai mult decât atât, aceștia considerau că Sylvester arăta ciudat și vorbea ciudat’.

Două săptămâni mai târziu, a fost sunat și i s-au oferit 250.000 de dolari pentru scenariu. A refuzat. I-au făcut chiar o ofertă de 350.000 de dolari. A refuzat din nou. Ei voiau povestea lui, dar nu și-l doreau și pe el în ea. După o vreme, studioul a fost de acord să-i ofere 35.000 de dolari pentru scenariu și să-l lase să joace rolul principal. Restul e istorie. Pelicula a câștigat 3 premii Oscar: Cel Mai Bun Film, Cel Mai Bun Regizor și Cel Mai Bun Montaj De Film. Sylvester Stallone a fost chiar nominalizat la categoria Cel Mai Bun Actor, iar filmul a fost introdus în Registrul Național American de Film ca una dintre cele mai bune producții din toate timpurile.Și știți care a fost primul lucru pe care l-a cumpărat după ce a primit cei 35.000 de dolari? Câinele pe care îl vânduse. Stallone își iubea câinele atât de mult încât s-a dus în locul în care renunțase la animalul său de companie și a așteptat timp de trei zile. În cea de-a patra zi, noul stăpân al cățelului și-a făcut apariția și actorul i-a explicat de ce îl vrea înapoi. Acesta a refuzat să i-l dea. Stallone i-a propus să îi ofere 100, 500, ba chiar 1000 de dolari, însă fără succes. În cele din urmă, a fost nevoit să îl cumpere cu 15.000 de dolari! Același câine pe care îl vânduse cu doar 25 de dolari. Însă Sylvester Stallone și-a recăpătat câinele, iar acest lucru l-a făcut extraordinar de fericit.

Astăzi, același Stallone care a dormit pe stradă și care și-a vândut câinele pentru a supraviețui, este una dintre cele mai mari vedete de cinema din întreaga lume.

Sursa

alte Articole interesante