Ajută bebelușul tău să respire ușor cu Chicco !

Una dintre cele mai mari provocări ale unei mame cu bebeluș sau copil mic este curățarea năsucului micuțului. Până la vârsta de 3-4 ani, copiii nu sunt capabili să își sufle eficient nasul, iar unii dintre ei nu vor să o facă nici mai târziu, prin urmare, este necesară apelarea la diverse soluții alternative pentru curățarea năsucurilor înfundate.

separator

Un nas necurățat este sinonim cu nesfârșite bătăi de cap: dificultatea de a mânca, un somn agitat și, nu în ultimul rând, riscul de complicații, dintre care cele mai frecvente și mai temute sunt sinuzita și otita.

Nasul înfundat îl impiedică pe cel mic să respire liber, determinîndu-l să inhaleze aer prin cavitatea bucală, ceea ce poate duce la iritații ale gâtului, uscarea gurii și odihna de proastă calitate în timpul nopții.Prin urmare, este necesar să folosești un aspirator nazal eficient și delicat precum și o soluție salină ce va facilita eliminarea mucozității cu ușurință. Cu experiența sa de mulți ani pe piața produselor destinate îngrijirii bebelușilor și a copiilor, Chicco vine și de această dată în întâmpinarea mamelor cu modele eficiente.

– Chicco Soluție Nazală Sterilă 0,9% , reprezintă un ajutor important în ceea ce privește efectuarea zilnică a igienei năsucului și ochișorilor. Acționează la nivelul mucozităților, facilitând eliminarea cu ușurință, chiar și atunci cînd aceștea sunt în exces.

– Chicco soluție salină hypertonică 3,5% , recomandată ca solvent pentru inhalații sau igiena nazală. Se utilizează în caz de răceală sau congestii nazale.

– Chicco Isotonic Spray- perfect pentru întreaga familie. Pe bază de apă de mare, este indicat pentru curățarea și/sau eliberarea căilor nazale de mucoasă. Poate fi utilizat și în tratamente ORL.-Chicco Aspirator nazal – un dispozitiv medical foarte ușor de utilizat, foarte sigur care îi oferă mamei o soluție rapidă pentru a elibera căile respiratorii ale bebelușului. Vîrful din material moale și flexibil este ideal pentru nasul bebelușului. Dispozitivul asigură igiena maximă grație filtrelor speciale din interior.Iar pentru că încet ne apropiem de sezonul rece, iar răcelile sunt frecvent întâlnite în rândul bebelușilor și sunt adesea cauzate de schimbările de temperatură sau ca urmare a faptului că aceștia intră în contact cu virusurile din creșe., este recomandat să îi ajutăm pe cei mici să aibă nasul desfundat, încât să poată respira corespunzător, să aibă un somn odihnitor și să mănânce fără dificultate.

În cazul răcelilor, congestiilor nazale, precum și în cazul inflamațiilor tractului respirator inferior (bronhii sau plămîni) recomandăm să utilizați Chicco Nebulizator pe bază de ultrasunete. Este un aparat practic și funcțional, conceput pentru copii și adulți în egală măsură. Nebulizează rapid 1 ml în 5 minute, iar datorită figurinei interesante ( Ursuleț și broscuță) distrage atenția micuților în timpul procedurii, optimizând eficacitatea.       Achiziționați produsele în toate filialele ,,Farmacia Familiei”!

alte Articole interesante