Alex Velea a dezvăluit adevărul despre sarcina Antoniei!

Alex Velea a spus tot despre a patra sarcină a Antoniei, un subiect intens discutat zilele acestea în presă. Artista s-a afișat la un eveniment cu o rochie largă, lăsând la vedere o burtică suspectă, fapt ce a alimentat și mai mult zvonurile că ar aștepta un bebeluș.

separator

 „Am fost în Shanghai. Ne-a invitat la un show de modă, l-am cunoscut pe Tommy Hilfiger. Iubita mea a luat un interviu, am fost la show, am făcut și câteva poze. Am fost nași, eu și iubita mea, pentru niște prieteni foarte buni. Nu, nu am lăsat-o pe Antonia încă o dată însărcinată. Dacă stau și eu altfel, ziceți că sunt obez. Rochia nu a avut un cordon ca să-i sublinieze talia de viepse. Avem destui copii, trei e o cifră norocoasă, să mai facă și alții. Nu este însărcinată iubita mea.

Totodată, Alex Velea a vorbit și despre un moment important din viața lui de părinte. Micuțul Akim a mers pentru prima oară la grădiniță.

„Nu-mi venea să cred că a sosit și ziua în care Akim va merge la grădi. L-am luat de mânuță, nu în brațe și am intrat cu el, am stat puțin și apoi ne-au poftit educatorii afară. Am stat puțin, a început să plângă.”, a spus Alex Velea, la „Acces Direct”, potrivit spynews.ro.

alte Articole interesante