Alexandrina Hristov deschisă pentru publicul de acasă!

Alexandrina Hristov deschisă pentru publicul de acasă!Umple cluburile de la București, dar nu a susținut nici un concert în orașul său de baștină. 

separator

Artista Alexandrina Hristov, a cucerit publicul din România prin culoarea și emoția din fiecare cântec. Și aici, acasă, melodiile și picturile îi sunt cunoscute, dar de un public restrâns. După o încercare eșuată de a susține un concert la Chișinău,  Alexandrina a refuzat să mai încerce. Recent, interpreta și pictorița Alexandrina Hristov, a revenit în orașul natal, unde a început filmările pentru două videoclipuri. Unul este deja la montaj, iar la celălalt se muncește din plin. Între timp, buna prietenă a Alexandrinei, Nata Albot, a convins-o că publicul de la Chișinău are nevoie de muzica ei. Anume așa, în 2 zile, s-a improvizat primul concert al Alexandrinei acasă, într-un club din capitală.

”Acest concert este unul foarte personal… ca acasă. Cu mari emoții și dubii. Alexandrina nu știa dacă să îl facă sau nu. Și chiar dacă invitațiile au fost făcute pe o rețea de socializare, mă bucur că sala este plină”, a spus Nata Albot, la deschiderea concertului.

Într-adevăr, sala era plină de oameni care fredonau melodiile interpretei. Prieteni, tineri actori și scriitori, oameni dornici de poezie, muzică de suflet și emoții colorate, au venit să o susțină pe Alexandrina Hristov. Interpreta a cântat cu lacrimi de fericire în ochi toată seara, a glumit și chiar a improvizat un band cu cu ajutorul unor băieți talentați: Andrei Ciobanu, Sergiu Voloc și Ștefan Negură, Dan Ungureanu.

La final, Alexandrina a promis că neaparat va mai reveni la Chișinau cu un recital și chiar are de gând să își lanseze aici videoclipurile noi.

Text: Natalia Bodiu

Foto: Olga Pundeva

alte Articole interesante