Alga miraculoasă anti-îmbătrânire și fortificare

Singurul produs vegetal care conține toți aminoacizii esențiali și neesențiali, necesari organismului uman, este spirulina. Un alt produs natural similar nu există, de aceea persoanele care consumă spirulina sunt asigurate cu o sursă unică de energie și vitalitate.

separator

Spirulina este unul dintre cei mai vechi compuși de pe pămînt, iar institutele de cercetare au descoperit în componența acestei alge peste 280 de substanțe necesare organismului uman, printre care aminoacizi esențiali, acizi grași nesaturați de tip Omega-3, Omega-6, glicoli. Iată de ce administrarea de spirulină este necesară, chiar din fragedă copilarie.

Potrivit medicilor, suplimentul alimentar Se-Spirulin, elaborat de cea mai mare companie română din domeniu, Hofigal, reglează funcțiile metabolice și întărește sistemul imunitar. Acesta asigură fitonutrienții esențiali pentru restabilirea stării de sănătate și stopează pierderea prematură a vitalității organismului.

De exemplu, seleniul din componența comprimatelor, în asociere cu spirulina, mărește rezistența țesuturilor la oxidare, iar combinat cu vitamina E, stopează vătămarea și distrugerea celulelor și stimulează producția de anticorpi. Astfel, persoanele care consumă spirulina au un organism plin de vitalitate și energie, fiind mai protejate în fața diferitor viruși sau boli cronice.

Se-Spirulin se administrează în cure lungi, câte un comprimat sau două de 3 ori pe zi, ceea ce contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire precoce a țesuturilor. De asemenea, suplimentul alimentar susține funcționarea normala a ficatului, menține sănătatea tubului digestiv și normalizează microflora intestinală.

Se recomandă administrarea Se-Spirulin cu 30 de minute înainte de fiecare masă, fapt ce va mări capacitatea de apărare naturală a organismului, normalizând nivelul colesterolului din sânge. Mai mult decât atât, suplimentul alimentar Hofigal controlează senzația de foame și ajută la menținerea greutății corporale, întârzie îmbătrânirea prematură a ochilor și mărește acuitatea vizuală.

Spirulina este definită de către Organizația Mondială a Sănătății drept sursă a 49 de substanțe bioactive, fiind un supliment alimentar cu acțiune terapeutică în peste 70% din maladii. De asemenea, doar spirulina este produsul vegetal ce conține vitamina B12, ceea ce o face obligatorie pentru consum. După anotimpul rece, Se-Spirulin este suplimentul potrivit pentru fortificarea organismului.

alte Articole interesante