Anastasia Lazariuc slăbește misterios cu dieta de morcovi!

Revenită acasă, Anastasia Lazariuc nu a renunțat la ținutele focoase.

1291291_518041028275033_1356619116_nIarăși, îmbrăcată într-o rochie roșie, a fost în centrul atenției. Susține că nu-i place să-și umple garderoba cu țoale pentru că ține la banii care-i câștigă.

”Nu ştiu câte rochii am în garderobă, dar nu sunt foarte multe, pentru că nu sunt un om care să arunce banii pe fereastră,  îi câştig greu. Dar îmi şi place să dăruiesc. Dacă am fost într-o rochie la câteva evenimente, încerc să o fac cadou cuiva care va încăpea în ea.

Ţinutele le aleg eu, pentru că mai bine ca mine nu-mi cunoaște nimeni gusturile. Eu aleg în primul rând în ce mă simt bine, nu ţin cont neapărat de modă, pentru că moda vine, moda pleacă. Merg pe stilul clasic. Mă mai ajută și fiica Ileana, care-mi alege câte o piesă vestimentară de marcă.”

IMG_8457

În pofida tuturor zvonurilor în care este atacată că ar fi apelat la chirurgia estetică, Anastasia Lazariuc încearcă să ne convingă de contrariul:

”Nu am niciun secret, nu fac nimic special pentru asta. Cred că e de undeva de sus. La chirurgie nu am apelat, dar ca orice femeie îmi fac măşti de faţă. Primul lucru care îl fac seara este să mă demachiez, să-mi descarc pielea. Mănânc sănătos, pentru că degeaba îţi pui pe faţă creme scumpe dacă te alimentezi haotic şi nu ai grijă de tine.

1305547_518041031608366_448706288_n

Sunt adepta posturilor pe care le-a ținut și mama. Dar când vreau să mai arunc din kilograme, morcovii mă ajută să-mi alung foamea.

Când era acasă, fiica Ileana mereu se enerva că, atunci când deschidea frigiderul, găsea doar morcovi în el.”

alte Articole interesante