Băutura care îţi detoxifică ficatul şi pancreasul

Aceasta este o reţetă uimitoare, care îţi curăţă pancreasul şi ficatul, ameliorează constipaţia şi reglează colesterolul. De asemenea, medicii susţin că această băutură îmbunătăţeşte funcţia inimii şi întăreşte sistemul nervos.

separator

Este foarte uşor de preparat pentru că ai nevoie doar de două ingrediente, pe care le ai în casă, iar dacă îţi lipsesc le poţi găsi în orice magazin.

Ingrediente: 350 ml apă fierbinte, o lingură şi jumătate de fulgi de ovăz integrali.

s560x316_apa_de_ovazSe știe că ovăzul este una dintre cele mai nutritive cereale. Acesta conține cantități mari de vitamina B1, B2, acid folic, acid pantotenic, dar și cantități mari de minerale, precum mangan, magneziu, zinc, cupru, fier. În plus, ovăzul are multe fibre, fiind un aliat de nădejde atunci când este vorba despre sănătatea întregului organism.

Cum se prepară băutura de ovăz

Spală ovăzul, pune-l într-un pahar şi toarnă apă fierbinte. Lasă peste noapte, dar nu mai mult de 12 ore. Dimineaţa, strecoară amestecul şi consumă 230 de ml pe stomacul gol. Băutura ce rămâne, o vei consuma seara, înainte de culcare.

Această cură se face în fiecare an astfel: consumă băutura zilnic, timp de o lună, fă pauză două luni. Poți repeta pe parcursul întregului an.

Notă: informațiile prezentate în acest articol nu pot substitui indicațiile medicului în caz de necesitate.

alte Articole interesante