Ce se întâmplă dacă mănânci o rodie pe zi

Rodia are proprietăți miracolase și contribuie enorm la stare de bine a organismului uman. Aceasta mai este denumită și „fruct regesc”, datorită pălăriuței în formă de coroană, ce se află la unul din capete. Dacă vei consum zilnic câte o rodie, vei simți o evoluție considerabilă a stării tale de sănătate. Vezi care sunt beneficiile acestui deliciu.

separator
646x404


Un mijloc eficient de îngrijire a pielii feței. Sucul de todii tohifică și hrănește pielea într-un mod incredibil. Pentru aceasta pregătiți o mască naturală din 100 g kefir , 2 linguri de miere și 3 linguri de sâmburi de rodie, mărunțiți. Amestecați toate aceste componente, ungeți-vă fața cu pasta rezultată și lăsați-o să acționeze 20 de minute. Repetați procedura o dată la 7 zile.

Întărește sistemul circulator. Sucul de rodie este bogat în potasiu, care este absolut necesar în funcționarea sistemului circulator. Antioxidanții conținuți în acest suc preîntâmpină depunerea de grăsimi pe vasele de sânge. Pentru profilaxia îmbolnăvirilor de inimă trebuie să consumați timp de 2-3 luni câte 0,5 pahare de suc de rodie pe zi, cu jumătate de oră inainte de masă.

Un remediu excelent în caz de răceli. La primele simptome ale răcelii obișnuim să fugim la farmacie și să ne umplem de tot felul de „medicamente miraculoase”. Puțini știu însă că răcelile pot fi ținute departe cu ajutorul sucului de rodie. Acesta trebuie diluat cu puțină apă fiartă. Efectul este de a scădea temperatura și de eliminare a simptomelor răcelii.

alte Articole interesante