Dezgustător! Prăjitură cu mucegai la un magazin din Capitală

Consumatorul a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută, după ce și-a făcut cumpărăturile la un magazin din Capitală. Potrivit acestuia, prăjitura pe care a cumpărat-o nu prezenta siguranță pentru a fi consumată.

separator
4123631

Femeia care a contactat echipa Pro TV, spune că este vorba de o prăjitură pentru copii „Sponge Bob” pe care a cumpărat-o de la marketul Green Hills, de pe strada Alecu Russo, din sectorul Ciocana al capitalei. Consumatorul nu a mers înapoi la market, iar bonul fiscal l-a aruncat din greșeală.

Reporterii Pro TV au contactat directorul marketului care a confirmat că prăjitura într-adevăr a fost cumpărata din rețeaua Green Hills, însă nu poate să confirme că produsul a fost cumpărat din marketul de pe strada Alecu Russo pentru că nu există un bon fiscal.

„Am verificat si am scos produsul de pe raft. Mai erau cateva bucati, insa acestea nu aveau mucegai. Nu putem confirma ca prajitura a fost cumparata din magazinul nostrul, de pe strada Alecu Russo pentru ca cumparatorul nu are un bon fiscal. Este necesar bonul. In astfel de cazuri, cumparatorul trebuie sa se intoarca la la market si sa prezinte bonul fiscal, astfel ii intoarcem banii si ne cerem scuze pentru cele intamplate.”, a declarat pentru Pro TV, Lilian Stirbu, directorul marketului Green Hills de pe strada Alecu Russo din sectorul Ciocana. 

Sursa: PRO TV

alte Articole interesante