,,Ești ceea ce mănânci”! Un spot publicitar despre alimentația nesănătoasă a devenit viral pe internet

Obezitatea, alimentația incorectă, lipsa de mișcare scurtează durata de viață și îmbolnăvesc mii de oameni în fiecare an. Într-o lume contemporană, în care obezitatea afectează tot mai multe persoane, fiind considerată o adevărată epidemie a secolului, realizarea unui spot motivațional, care să sensibilizeze oamenii să adopte un regim corect bazat pe alimente sănătoase, reprezintă o idee genială.

separator
Captură

O reclamă care te motivează să slăbeşti pentru a-ţi urma visul a devenit virală pe internet şi a strâns milioane de vizualizări. Filmulețul lansat de EDEKA, cea mai mare corporaţie nemţească de supermarket-uri, a devenit viral pe internet în doar câteva zile. Clipul a strâns aproape 3 milioane de afişări şi vine cu un mesaj extrem de puternic: „Eat like the person you want to become”.

Eşti ceea ce mănânci ar fi o traducere destul de apropiată de mesajul pe doresc să-l transmită nemţii prin această reclamă.

Eatkarus este un băiețel care nu știe prea multe la vârsta sa, dar face ceea ce îi impun adulții, într-o societate tipică, modernă, cu tot mai mulți oameni obezi, care se alimentează nesănătos și fac puțină mișcare.

Într-o lume în care toată lumea mănâncă încontinuu o substanță gri de chimicale (aici o paralelă cu alimentația contemporană), şi se confruntă cu exces în greutate, un băiat visează să zboare după ce vede o pasăre care-şi ia zborul de la geamul lui. Din acel moment copilul va face absolut orice şi va trece peste toate piedicile puse de comunitatea în care trăieşte pentru a-şi vedea visul de a zbura devenit realitate. Ea va începe să slăbească şi să arate din ce în ce mai diferit de restul locuitorilor.

”Țelul filmului este să trezească conștiința pentru o alimentație sănătoasă”, susțin cei de la Edeka.

Edeka a realizat un spot fenomenal despre obiceiurile alimentare contemporane, mâncarea nesănătoasă din magazine, lipsa de mișcare și felul în care acestea ne întunecă viața!

alte Articole interesante