Leguma preferată a Dianei Brescan. Nu-i lipsește niciodată din meniu!

Diana Brescan este o mare amatoare a legumelor și fructelor de toate culorile. De ceva vreme, interpreta a renunțat la carne, însă nu pentru că a devenit vegetariană, ci pentru că pur și simplu, spune ea, nu simte nevoia să mănânce multă carne, așa că își compensează necesarul de proteine mâncând produse lactate și multe leguminoase, cum ar fi lintea, fasolea, mazărea verde.

separator

În plus, interpretei îi place foarte mult o legumă care se găsește din plin în piețele și magazinele autohtone. Aeasta este sfecla roșie.

,,Sfecla roșie, fiartă, este una dintre mâncărurile mele preferate. Îmi place foarte mult, sfecla roșie este produsul pe care îl veți găsi mereu în frigiderul meu.

În general, consum foarte multe legume și multe fructe, nu mănânc aproape deloc carne, foarte rar. În sezon, castraveții și roșiile sunt vedetele, iar salata grecească nu lipsește din meniu”, ne-a declarat Diana Brescan.

Pentru că este o fire activă și mereu implicată în diverse proiecte și evenimente, Diana are grijă să consume zilnic mai multă apă și sucuri naturale de fructe și legume care îi conferă energie.

Frumoasa brunetă practică cu regularitate yoga.

alte Articole interesante