Meatless Friday te invită la eveniment!

E vară, e timp frumos, multe fructe şi legume, din belşug, iar pentru asta merită să renunți la carne cel puțin o zi pe săptămână! Şi în această vară Campania Meatless Friday te aşteaptă la evenimentul său, pentru a-ţi petrece timpul util, relaxant, în compania mai multor nutriţionişti şi oameni interesaţi de modul sănătos de viaţă. Fii parte a campaniei internaţionale ,,O zi fără carne’’, în Republica Moldova!

separator

rainbowpizza2-e1458168001583-768x512

Evenimentul, marca Meatless Friday, îţi oferă posibilitatea să afli detalii despre experinţa de nutriţie a mai multor  persoane publice notorii de la noi din ţară, în timp ce alţi câţiva specialişti, nutriţionişti, îţi vor oferi sfaturi preţioase din domeniul nutriţiei şi modului sănătos de viaţă.

mg_5153-2În plus, vei avea şansa să mânânci gustos și sănătos, bucate gătite în stil pesco-vegetarian, vegetarian, vegan și raw-vegan, dar şi să admiri o prezentare de modă cu jurnalişti, bloggeri şi alte persoane interesate de modul de alimentaţie vegetarian.

12310635_10154331176648066_3560684765337536227_n

meatless-aniversare-1-450x370

Oaspeţii vor avea parte şi de alte multe surprize, între care participarea la o tombolă cu premii şi cadouri oferite de către partenerii evenimentului, iar banii adunaţi de la mini-târgul cu vânzare vor fi donați pentru o cauză socială!

În această vară, campania internațională O zi fără carne împlinește 1 an de existență în Republica Moldova. Cu această ocazie, la petrecerea aniversară a campaniei, Daniela Dermengi, bloggerul-ambasador al campaniei Meatless Friday, te invită la evenimentul organizat în data de 19 august, cu începere de la 18:30, la Cielo Lounge & Restaurant, pe strada Piața Unirii Principatelor 3.

logoÎn cadrul evenimentului, Maria Marian va vorbi despre stilul de alimentaţie vegetarian, Corina Dascălu – va face referinţă la stilul vegan, iar Galina Tomaş – îţi va oferi sfaturi practice despre cum să asociezi sportul și stilul tău de alimentaţie vegetarian.

Rezervează un loc la petrecere!

Trimite un e-mail la meatlessfridaymoldova@gmail.com, în care să specifici numele, prenumele, telefonul de contact, dar şi numărul biletelor rezervate.

Biletele rezervate în luna iulie costă 250 lei/persoană, iar cele rezervate în august – 300 lei/persoană.

alte Articole interesante