Nu știi cum să faci o detoxifiere? Vino la seminarul Galinei Tomaș

Dacă ești în căutarea unui stil de viață sănătos, te informezi din mai multe surse la care ai acces pe internet, însă oricum nu îți reușește să obții rezultatele dorite, vino la seminarul „Detoxifierea după sărbători” cu nutriționista Galina Tomaș.

separator

Pe 19 ianuarie, Galina Tomaș organizează, în premieră, un seminar unde vei fi informată și ți se va răspunde la neclarititățile pe care le ai în legătură cu starea corpului tău și cum poți obține rezultatele pe care ți le dorești în termen record.

Doctorul în științe medicale, Galina Tomaș, care a ajutat și susținut mii de femei din Republica Moldova pentru a obținut rezultate în domeniul de slăbire sănătos, te invită acum să participi la o serie de seminare organizate lunar, unde vei găsi motivația necesară de a face schimbări în regimul tău alimentar.

Ce înseamnă asta?

O stare fizică și psihologică ideală, un corp sănătos, antrenat și corect alimentat. Mai mult decât atât, nutriționista te va ajuta să scapi de toxinele și reziduurile alimentare acumulate în perioada sărbătorilor. Te vei alege cu reguli pe care le vei aplica pas cu pas în procesul obținerii unei cure de detoxifiere eficientă.

„Detoxifierea după sărbători” este un seminar lansat în exclusivitate în Moldova, având scopul de a reeduca societatea în domeniul nutriției, menținerii sănătății și promovării unui stil de viață sănătos.

Programul seminarului îl poți vedea AICI!

alte Articole interesante