Sfaturi privind detoxifierea organismului, de la un doctor renumit!

Dr. Mao te învaţă cum să îţi detoxifici organismul în numai 7 zile. Fiind una dintre cele mai eficiente diete pentru detoxifiere, dieta doctorului Mao promite revigorarea organismului şi efect anti-îmbătrânire. Dr. Mao Shing Ni, cunoscut sub numele de Dr. Mao, este un medic chinez aclamat pentru activitatea sa şi cărţile pe care le-a publicat în domeniul nutriţiei, anti-îmbătrânirii, longevităţii, revitalizării şi regenerării corpului, presopunctură şi acupunctură chineză.

separator

dr_mao_bioCe alimente pentru detoxifiere îţi propune să consumi doctorul Mao?

1. Bea în fiecare dimineaţă un pahar de apă călduţă cu lămâie

Acest obicei va ajuta la eliminarea toxinelor din intestine şi la îmbunătăţirea digestiei. De asemenea, ajută ficatul să scape de toxinele acumulate.

2. Bea suc de legume

Prepară-ţi zilnic un litru de suc din varză, castravete, ţelină, morcov, sparanghel, măr, sfeclă roşie, pătrunjel şi alte verdeţuri şi consumă-l în trei reprize. Acest suc va ajuta la întărirea imunităţii şi la curăţarea intestinelor.Maksa_terviseks

3. Consumă multe plante bogate în clorofilă

Acestea ajută la purificarea sângelui, la încetinirea procesului de îmbătrânire şi la întărirea imunităţii. De asemenea, ele sunt extrem de eficiente când vine vorba de curăţarea organismului de toxine. Prepară-ţi cât mai multe sucuri sau salate din spanac, rucola, spirulina, frunze de ţelină, pătrunjel, salata verde, broccoli.green-juice

4. Mănâncă alimente crescute în condiţii ecologice

Cele mai recomandate alimente pe care să le introduci în meniul tău sunt fasolea, lintea, orezul integral, fructele, legumele, seminţele, ciupercile, carnea de pui sau curcan din păsări crescute la ţară.

Pentru rezultate cât mai bune, dieta trebuie ţinută o săptămână sau chiar mai mult.

sursa

alte Articole interesante