Sucul delicios care previne cancerul, subțiază talia, detoxifiază și face sânii fermi

Este bogat în diverși nutrienți: vitamina C, magneziu, cupru și folat. Acest delicios fruct tropical reprezintă și singura sursa de bromelaină. Bromelaina este extrem de benefică pentru sănătate, în ceea ce privește îmbunătățirea sistemului imunitar, prevenirea cancerului, vindecarea rănilor și îmbunătățirea tractului digestiv.

img (1)

Oamenii de știință consideră că acest compus poate distruge proteinele din sânge, reducând astfel inflamațiile dureroase din corp. Anannasul conține bromelaină care protejează încheieturile de efectele adverse ale diferiților factori. Potrivit experților, ananasul conține mulți antioxidanți și este considerat un fruct anti-cancerigen. În orice caz, consumul său de catre femei ar trebui să fie indispensabil. El conține substanțe care redau elasticitatea fibrei de piele, reîntinerind-o.

Acest efect este vizibil în special în cazul sânilor doamnelor, care își pierd forma de-a lungul timpului. Așdar, nu mai sta pe gânduri, începe să bei suficiente fluide, elimină cafeaua și alcoolul și mănâncă ananas în fiecare zi. Rezultatele nu vor intarzia să apară!

Un singur pahar de suc de ananas neîndulcit conține 130 de calorii, 33 de mg de calciu și 30 de mg de magneziu. În plus, are 25 de mg de vitamina C, ceea ce reprezintă 30% din cantitatea zilnică recomandată la femei(75 mg) și 25% din cantitatea recomandată bărbaților (90mg). Sucul de ananas mai conține și fier.

Datorită tuturor beneficiilor pe care ananasul le oferă, femeile sunt sfătuite să îl consume zilnic, întrucât pot reduce cu succes din circumferința taliei, pot arde celulita, pot combate ridurile și alte semne ale îmbătrânirii.

Cel mai important efect al ananasului rămâne totuși cel asupra mușchilor sânilor. De fapt, ananasul poate să dea fermitate sânilor și să îi facă să fie mai îndrăzneți decât înainte. Se recomandă consumul ananasului proaspat.

Sursa

alte Articole interesante