Un mic dejun sănătos din brânză de vaci pentru oameni activi

O gustare sănătoasă din brânză de vaci este potrivită pentru oricine la micul dejun, întrucât oferă nutrienţi benefici, energie, saţietate şi confort digestiv. 

separator
3

Brânza de vaci este un aliment bogat în proteine, vitamina B2, B12, calciu, seleniu şi servită la micul dejun oferă energie pentru întreaga zi.

Un mic dejun se cere a fi sănătos, consistent, mai plin decât o cină, conţinând proteine, calciu, fibre.

O gustare din brânză de vaci se prepară uşor şi rapid.
Număr porţii: 5 persoane
Ingrediente:

  • 0,5 kg brânză de vaci
  • 4 ouă
  • 0,5 pahare făină
  • un vârf de linguriţă bicarbonat
  • sare
  • mult pătrunjel verde sau uscat.

2Preparare:
Bate ouăle cu sarea, apoi adăugă compoziţia peste brânză, mestecă, după care pui restul ingredientelor. Masa obţinută o răstorni în bolul de sticlă. Dă la cuptor până se rumeneşte, în jur de 20-30 de minute.Nu se consumă fierbinte. Este o gustare sănătoasă, potrivită pentru toată familia şi delicioasă în combinaţie cu legume. Poate fi servită la micul dejun, dar şi la prânz ca aperitiv. Poftă bună!

alte Articole interesante