Alimente norocoase pe care să le consumi de Anul Nou

În diverse țări, există tradiția potrivit căreia în noaptea dintre ani se consumă anumite alimente care vor aduce prosperitate și noroc tot anul. Ești curios să afli care sunt acestea?

separator

1. Salata verde sau spanacul

Frunzele lor sunt asemănătoare cu banii și, din acest motiv, se regăsesc pe lista de alimente alese în New York pentru a întâmpina noul an.

2. Boabele de fasole

La fel ca și frunzele verzi, boabele de fasole simbolizează banii, de această dată monezile. În mod tradițional, în partea de sud a Americii se pregătește o tocăniță din boabe de fasole, orez și bacon pentru a favoriza norocul în anul care va începe.

3. Mămăliga

Este recomandat să combini mămăliga cu boabe de fasole neagră și frunze de salată dacă vrei să faci avere în anul care se apropie. Nu rata acest deliciu savurat în SUA și începe anul 2019 cu zâmbetul pe buze.

4. Strugurii

Nu uita să adaugi și struguri în cadrul festinului de Revelion. În noaptea de Anul Nou, în Spania se mănâncă o boabă de strugure pentru fiecare dintre cele 12 bătăi ale ceasului, de la miezul nopții. Fiecare boabă reprezintă o lună a calendarului din noul an. Dacă una dintre boabe este amară, fii prudent în luna pe care o reprezintă.

sursa: www.eva.ro.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante