Cartofi copți cu bacon și cașcaval

Acest fel de mâncare este gata în aproximativ o oră și merită orice efort! Cartofii copți cu bacon și cașcaval –  sunt o adevărată gustoșenie culinară, mai ales că, poți adăuga și alte ingrediente pentru a diversifica gusturile.

separator

Ingrediente:

  • 4 cartofi mari, tăiaţi în felii de aproximativ 2 cm grosime
  • 1/4 cană cu unt topit
  • 8 felii de bacon prăjite crocant şi fărămiţate
  • 230 de game de caşcaval ras
  • 1/2 cană ceapă verde tocată mărunt

Mod de preparare:
Încinge cuptorul la 200 grade Celsius. Unge feliile de cartofi pe ambele părţi cu unt şi aşază-le pe o tavă neunsă. Coace-le timp de 30-40 de minute la 200 de grade Celsius, întoarce-le o singură dată, şi lasă-le până când sunt uşor rumenite pe ambele părţi. Când cartofii sunt gata, presară-i cu bacon, caşcavalul ras şi ceapa verde. Lasă-i la cuptor până când se topeşte caşcavalul. Să aveți poftă!

Sursa

alte Articole interesante

Alte Articole interesante