Ce mănâncă Simona Halep la micul dejun pentru a se menține în formă

Simona Halep este una dintre cele mai de succes tenismane la nivel mondial. Pentru că are un mod de viață activ care implică multă mușcare și mult sport, Simona cu siguranță este atentă la meniul ei. Nutriționiștii o sfătuiesc să aleagă o dietă echilibrată, bogată în nutrienți și proteine.

separator

După turneul de la Australian Open, acolo unde a reușit să ajungă până în finală, cea mai bună jucătoare din lume timp de 13 săptămâni la rând, s-a pozat în ultima perioadă cu mai mulți membri ai familiei, pe care nu prea are ocazia să îi întâlnească foarte des.

În această dimineață, Simona a postat o imagine cu micul ei dejun. Din câte putem vedea, tenismana consumă ouă, carne, brânză, ardei gras, pâine și suc de portocale. Prin urmare, aceasta are un mic dejun consistent, bogat în proteine și vitamine, și foarte puțini carbohidrați.

alte Articole interesante