Chec de post cu nuci și banane. Rețetă

Ai poftă de un desert delicios, dar ții post? Doar 10 minute îți ia să prepari acest chec savuros de post, cu nuci și banane. Iată rețeta!

separator

Ingrediente:

-4 banane coapte
-60 ml ulei
-200 g făină
-100 g zahăr
-1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
-1 linguriță praf de copt
-100 g nucă tocată
-un vârf de cuțit de sare

Mod de preparare:

1. Pisează bananele și combină-le cu uleiul.

2. Separat, combină ingredientele uscate: zahărul, făina, bicarbonatul, praful de copt și praful de sare.

3. Încorporează ingredientele uscate în ingredientele umede și incorporează apoi nucile tocate.

4. Toarnă compoziția într-o formă de chec tapetată cu foaie de copt și dă-l la cuptor pentru circa 35-45 de minute, la 180 de grade, sau până când checul se rumenește și trece testul scobitorii.

sursa: www.secretelegospodinei.ro

alte Articole interesante