Chec pufos de post, cu dulceață de căpșuni și cacao

Acest chec pufos cu dulceață de căpșuni și cacao îl poți pregăti cu mare drag în perioada postului. Rețeta combină arome și culori și este foarte simplă și cu siguranță îi vei surprinde pe cei apropiați.

separator

Iată ingredientele de care ai nevoie:

– 500g făină
– 250 ml apă
– 2/3 cană de zahăr
– 80 ml ulei
– 1 linguriță de zahăr vanilat
– 3 linguri de nucă de cocos
– 2 linguri de cacao
– 3 linguri de dulceață de căpșuni

Mod de preparare:

Într-un vas, combină zahărul, apă, uleiul, zahărul vanilat și făina, iar cu ajutorul unui mixer amestecă aceste ingrediente, până obții o compoziție omogenă. Împarte compoziția în două părți egale. Amestecă prima parte de compoztie cu nuca de cocos, iar pe cea de-a două cu cacao și dulceață de căpșuni. Unge o tavă cu ulei, tapeteaz-o cu făină și toarnă cele două tipuri de compoziții, având grijă să le îmbini armonios. Lasă checul la copt pentru 40 de minute, verificând dacă este copt in interior, înainte de a-l scoate din cuptor.

sursa: www.qbebe.ro

alte Articole interesante