Cum arată dieta Mirandei Kerr. Detalii dezvăluite de către bucătarul modelului

Miranda Kerr este unul dintre cele mai apreciate modele ale timpului. Aceasta s-a menținut mereu în formă, iar secretul siluetei sale suple nu a fost niciodată înfometarea, așa cum mulți cred, că pentru a defila pe podium trebuie să ai o dietă foarte restrictivă. Nu, nu este așa. Dieta Mirandei Kerr, fost model Victoria’s Secret, a fost făcută publică de bucătarul ei, iar înfometarea iese din discuție.

separator

Bucătarul Kate McAloon a vorbit despre dieta modelului Miranda Kerr și a dezvăluit ce mănâncă fostul model Victoria’s Secret pentru a-și mentine formele de invidiat la 34 de ani. Se pare că vedeta crede în proprția 80/20, care presupune o alimentație sănătoasă în 80% din cazuri și răsfăț culinar în proporție de 20%, un regim alimentar care ar putea fi urmat de oricine fără prea mult efort.

Pastele fără gluten și curry sunt preferatele modelului, iar atunci când i se face poftă de ceva dulce, mănâncă ciocolată și tort cu cocos. Pe lângă alimentația echilibrată, Miranda face și mult sport, de 3-4 ori pe săptămână, câte o oră, pilates, yoga și balet sunt preferatele ei.

Nu în ultimul rând, Miranda consideră că frumusețea vine din interior: “nu poți să fii sănătoasă și să arăți bine la exterior dacă nu ești sănătoasă și în interior”. 

sursa

alte Articole interesante