Cum să prepari cele mai gustoase clătite din lume

Clătite cu brânză sau clătite cu dulceață – sunt cu siguranță un deliciu culinar pentru mulți dintre noi. Însă, din cauza că în timpul pregătirii, clătitele au tendința de a se lipi de tigaie, gosopodinele evită să prepare des, acest fel de mâncare. Totuși, există un truc simplu și eficient care rezolvă problema.

separator

Mai jos îți prezint rețeta unei compoziții clasice pentru clatite:

  • jumătate de litru de lapte;
  • 250 grame de faină;
  • 3 ouă;
  • 2 linguri de zahăr;
  • 250 ml de apă minerală;
  • o jumatate de linguriță de sare.

Iar, ingredientul cheie care face ca această compoziție să nu se lipească este amidonul de cartofi. Astfel,  pune la compoziția de mai sus 6 linguri de amidon și ai cele mai bune clătite!

 

Să ai poftă bună!

loading...
alte Articole interesante

Alte Articole interesante