De câțiva ani, Andra a renunțat la un aliment

Frumoasa artistă, ca multe dintre femeile care au trecut prin perioada sarcinilor și au născut copii, s-a confruntat și ea la un moment dat cu problema kilogramelor în plus, însă nu a lăsat lucrururile să-i scape de sub control.

separator

Andra a dus mereu un mod de viață activ, a făcut mișcare, sport, iar mai nou, cu ajutorul nutriționistului personal, a învățat să se alimenteze corect și sănătos. Cu atât mai mult cu cât artista are un program încărcat, iar în asemenea cazuri, orarul dezorganizat al meselor își poate lăsa amprenta asupra sănătății și a siluetei. Într-un interviu recent acordat, Andra a dezvăluit că îi place să mănânce sănătos, însă că a renunțat definitiv la un singur aliment. Ea nu consumă deloc pâine și spune că se simte bine așa. În schimb, mănâncă alte multe alimente sănătoase:

,,Eu sunt pe drumuri, în concerte, însă am renunțat la pâine. Mie îmi plac mult lactatele, un grătar, o salată. Niște frunze, dar și carne, mie îmi place să mănânc carne. Cui nu-i place? Mie îmi place mai mult de  mine acum decât acum 16 ani, când eram o adolescentă și nu știam ce ar trebui să fac. Acum am început să am grijă de mine. Contează și fața și părul. ,,Ce îți place?”, îi întreb și pe copii și îmi spun ,,îmi place părul tău”… și acest lucru conteasză cel mai mult”, a declarat Andra în cadrul unei emisiuni Tv.

alte Articole interesante