Dieta Melaniei Trump: ce mănâncă Prima Doamnă a Americii pentru a avea o siluetă de invidiat!

La 47 de ani, Melania Trump afișează o siluetă de invidiat, iar ținutele pe care le poartă reușesc să îi pună în evidență formele armonioase. Cariera de model i-a influențat foarte mult stilul de viață, motiv pentru care Prima Doamnă a Americii a acordat dintotdeauna o atenție deosebită alimentației.

separator

Melania Trump vorbește destul de rar despre obiceiurile ei alimentare. Cu toate acestea, într-un interviu acordat publicației GQ, aceasta a dezvăluit care sunt alimentele pe care le consumă în mod frecvent și care o ajută să își mențină silueta.

Pentru a se menține, Prima Doamnă a Americii nu face excese și încearcă să introducă în alimentația zilnică alimente sănătoase. Astfel, de cele mai multe ori, aceasta își începe ziua cu un smoothie, în care adaugă iaurt fără grăsimi, fructe, ulei de măsline, seminţe de in, dar și suplimente alimentare de Omega 3 şi vitamina D, potrivit mediafax.ro.

În restul zilei, Melania Trump consumă foarte multe fructe. Legumele se găsesc în cantități mici în dieta acesteia și nu consumă niciodată ceapă sau anghinare. La fel ca orice altă persoană, Melania Trump are și câteva plăceri culinare, mai exact puiul cu parmezan, ciocolata cu 70% cacao și înghețata.

 

alte Articole interesante