Interpreta Mariana Mihăilă și-a impresionat fanii de Paște

Interpreta Mariana Mihăilă este una dintre vedetele de la noi căreia îi merg toate ca pe roate. Unde pune Mariana mâna, pune și Dumnezeu mila. Pe lângă faptul că are o voce splendidă, artista mai are și talentul de a fi o mamă și o gospodină remarcabilă. În ultima perioadă, Mariana Mihăilă impresionează și performează în bucătărie. Și pentru că este fan Dr. Oetker, producătorul i-a făcut atât ei, cât și celor care o urmăresc, o frumoasă surpriză de Paște – un coș cu produse care mai de care mai trebuincioase în bucătăria unei gospodine. Astfel, pe pagina de artist a Marianei Mihăilă, în ultimele zile like-urile au curs cu duiumul la coșul pus la bătaie la concurs. Iar norocul a ales o tânără gospodină.

separator

Mariana și-a surprins admiratoarea și cu o invitație la un ceai, un CD cu repertoriul său, dar și cu un tort gătit chiar de ea! A ales să facă un „Napoleon” ca la mama acasă. Nu de alta, dar vedetei chiar îi pasă de oamenii care intră în viața și pe pagina sa de Facebook. Parafrazând, am zice cam așa: munca de artist implică 1% talent și 99% transpirație.

„Am gătit pentru ai mei câteva deserturi de Paște. Și, m-am gândit: Dacă tot sunt pusă pe prăjiturit, de ce să nu-mi bucur și câștigătoarea concursului realizat pe pagina mea de artist? Mie îmi place să fac oamenii din jurul meu fericiți. Îmi place când oamenii zâmbesc, iar eu dăruiesc. E Paștele, e o sărbătoare atât de luminoasă, de ce să nu fim și noi mai buni, mai luminoși la chip și la suflet?”, a declarat artista în exclusivitate pentru Unica.md.

Dr. Oetker le-a dăruit protagonistelor și o sesiune foto realizata de fotograful Ion Capbatut.

Mai jos vă dezvăluim rețeta Marianei Mihăilă pentru tort „Napoleon”.

  • 1 litru de lapte
  • 3-4 ouă
  • 100 gr de smântână
  • 1 plic de zahăr vanilat de la Dr. Oetker
  • 250 gr de unt sau margarină
  • 2 căni de făină
  • 250 gr. de zahăr

Cum se prepară foile în casă

Făina se amestecă cu margarină și smântâna și se face un aluat. Îl lăsăm 45 de minute la rece, la frigider. Apoi, se scoate și se taie în opt bucăți. Din fiecare bucată se face câte o bilă, din care se fac opt foi subțiri.

Cum se prepară crema

Trei gălbenușuri se amestecă cu zahărul simplu și cu zahărul vanilat și cu 4 linguri de făină. Se toarnă peste compoziție laptele și se pune la foc. Se mestecă până crema se îngroașă și se dă la rece. Se bat cele trei albușuri spumă. Într-un bol se desface una dintre foi. Apoi se scoate crema de la rece și în ea se adaugă foia sfărâmată și albușurile spumă. Celelalte foi rămase se ung cu această cremă. Prăjitura se lasă la temperatura camerei timp de o oră și jumătate, după care se bagă la frigider pentru încă o oră și jumătate.

Și surprizele nu se opresc aici. Vrei o autorulotă? Premii lunare: 3 x Kit de camping: cort, saci de dormit, izopren, ladă frigorifică, masă camping,  10 x premii săptămânale: Kit de picnic: coș, pătură, set veselă, termos? Cumpără oricare 5 ingrediente de prăjituri Dr. Oetker pe același bon fiscal și înscrie numărul acestuia pe www.oetker.md sau trimite-l prin SMS la 1817. Vei intra automat în cursa pentru marele premiu, premiile lunare și premiile săptămânale din Campania „Bucuria de a împărți ceva bun”. Dr.Oetker vrea să-ți facă primăvara mai frumoasă! Campania se va încheia la data de 30 aprilie 2018!

Un Paște fericit să aveți!

alte Articole interesante