O tartă din carne și brânză, mânânci felie după felie

Rețeta de astăzi, este o tartă din carne care ne-a făcut cu ochiul. Este preferată de italieni și cu siguranță o să-ți placă și ție. Se prepară ușor, rapid și o vei savura felie după felie.

separator

tarta

Ingrediente


  • 300 g de carne tocată
  • 1 ou
  • 30 g fulgi de ovăz
  • 1 ceapa roșie, tocată
  • 1 lingură de usturoi, tocat
  • 100 g sos de tomate
  • 1 linguriță oregano
  • 4 ciuperci champignon, feliate
  • 150 g mozzarella, ras
  • 6 roșii, felii
  • câteva frunze de busuioc proaspăt
  • sare și piper după gust


Mod de preparare


Într-un vas se amestecă carnea tocată cu oul, ceapa, usturoiul, fulgii de ovăz, sarea și piperul. Amestecul se pune la copt într-o tavă de formă rotundă, la 190° C timp de 20 minute. După se distribuie uniform sosul de roșii, se adaugă oregano, ciupercile feliate, mozzarella rasă și roșiile felii. Se pune din nou în cuptor la la 190° C timp de 10 minute. După ce ai scos tava din cuptor, garnisește cu busuioc proaspă.


Poftă bună!

loading...
alte Articole interesante