Rețeta celor mai bune jeleuri de casă

Majoritatea dintre noi adoră să mănânce dulciuri. De aceea, îți propun să pregătești cele mai gustoase jeleuri de casă, care sunt mult mai sănătoase decât cele din comerț. Sunt gata în câteva minute și ai nevoie doar de trei ingrediente.

separator

Ingrediente:

  • 500 ml suc de portocale
  • 2 pliculețe de gelatină
  • și miere – după gust

Cum să le prepari:

1. Pune jumătate din cantitatea de suc de portocale la încălzit. Fii atentă, acesta nu trebuie să fiarbă, ci doar să se încalzească. Apoi, adaugă gelatina, amestecă și lasă pentru aproximativ zece minute să se dizolve.
2. După care pune amestecul în care ai dizolvat gelatina în restul de suc, amestecă și adaugă mierea. Dacă nu este suficient de dulce, mai poți adăuga cât este nevoie. Apoi, toarnă în formele preferate.
3. Pune formele la frigider pentru patru ore, până când se întăresc. La dorință poți să presari jeleurile cu zahăr sau cu fulgi de cocos. Poftă bună!!!

alte Articole interesante